Geen trainingen tijdens vakantieTijdens officiële schoolvakantiedagen vinden er bij GymFlex geen trainingen plaats voor recreatieve groepen, competitiegroepen volgens eigen regime. Fijne kerstperiode en een schitterend nieuwjaar!


Tijdens de officiële schoolvakantiedagen geldt volgend regime. Een schoolvakantie begint steeds officiëel op maandag en duurt tot en met zondag, zoals voor de herst-, kerst-, krokus- en paasvakantie. Dat wil zeggen dat de zaterdag en de zondag die deze vakanties voorafgaan, principieel geen vakantie is, de zalen allemaal open zijn en gehuurd voor de club voor de gewone trainingen. Dat wil zeggen dat de trainingen gewoon doorgaan tijdens die dagen. 

  • Geen trainingen voor recreatieve groepen (kleuters tot en met senioren) tijdens vakanties, beginnend op de maandag van de vakantie. Indien er toch trainingen plaatsvinden voor een speciale gelegenheid (zoals GyMania), zullen wij dat op voorhand laten weten.
  • Voor competitieve groepen zijn trainingen tijdens de schoolvakanties wel mogelijk, de trainers houden hun leden op de hoogte van de uren & data. 

 

Bij het aanbod van elke groep op de website, vind je ook een gedetailleerde agenda, met elke individuele training.

Overzicht van de data van vakanties in het schooljaar 2018-2019 vind je in het gedeelte agenda op de website. Een oplijsting vind je hieronder.

  • Herfstvakantie: maandag 29 oktober 2018 - zondag 4 november 2019 
  • Kerstvakantie: maandag 24 december 2018 - zondag 6 januari 2019
  • Krokusvakantie: maandag 4 maart 2019 - zondag 10 maart 2019
  • Paasvakantie: maandag 8 april 2019 - zondag 21 april 2019 (nota: de officiële feestdag paasmaandag valt op maandag 22 april 2019, waarop er geen training is)

 

Fijne feestdagen & een gymtastisch nieuwjaar gewenst!

Zalig kerstfeest!