Home
 
Aanbod
 
Buitengewoon sportief
Buitengewoon sportief

Gymnasten met een handicap hebben op zaterdag ochtend een plaats bij ons. Zij turnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver onder begeleiding van de liefste trainers van de club. Met veel plezier leren ze kinderen, jongeren & volwassenen de kneepjes van het turn-jargon. De indeling werd gemaakt op basis van leeftijd en vaardigheden, in overleg met de trainers. We mikken op een brede doelgroep: mentale beperkingen, auditieve beperkingen, ASS, fysieke beperkingen. Iedereen is welkom!

Zij maken elk jaar een prachtig nummertje op GyMania en nemen sinds 2017 elk jaar deel aan de Nationale Spelen van Special Olympics Belgium. 

Logo GymGala!De GymFed doet beroep op GymFlexers voor het jaarlijkse GymGala in de Lotto Arena: zowel onze gasten van buitengewoon sportief en onze topsport jongens & meisjes verzorgen een deel van de show!

Special olympics pictogram!Sinds dit jaar riepen we een nieuw afdeling in het leven: buitengewoon sportief specials, met als doel een deelname aan de belgische Special Olympics. Voila, met 22 medailles keerden ze terug!

Buitengewoon sportief 1
Buitengewoon sportief 2
Buitengewoon sportief 3
Buitengewoon sportief specials
Uurroosters 19-20

Hieronder kunt u de uurroosters 2019-2020 in pdf downloaden en bekijken. 

Uurrooster Waver

Uurrooster Mechelen

Uurrooster Dans & Cheer

Uurrooster Competitieploegen

 

Dankzij de steun van

Sportersbelevenmeer

Inschrijven!

GymFlex inschrijvingsformulier turnclub gymnastiek! Link naar de inschrijvingsinformatie van GymFlex!