Home
 
Nieuws
Nieuws

Ook dit jaar heeft onze afdeling buitengewoon sportief de kans om te schitteren in de Antwerpse Lotto Arena! Op het gymgala vervoeren zij de hele zaal als één van de nummertjes in de zaterdagavondshow. Iets waar het publiek & onze sportievelingen naar uit kijken!

Elke twee jaar trekken onze dames van Dames actief erop uit. Vaak is dat het golden age festival, dit jaar viel hun oog op het Blume International Gym Festival te Gran Canaria! Lees hier hun reisverhaal!

Komend weekend (26-27 november) staan de eerste competities gepland voor enkele van onze disciplines. De twee jongste ploegen van de artistieke gymnastiek heren trekken naar Dendermonde voor een teamwedstrijd. De tumblingers zetten hun beste beentje voor in een vriendschappelijke wedstrijd te Hulshout. Lees hieronder de verslagen!

Onze cheerleaders zaten nog niet veel stil dit seizoen. Ze namen al deel aan wedstrijden en stages om hun vaardigheden te verbeteren. Zo namen ze in november deel aan de European Open in Parijs en aan een UCA kamp te Leuven.

Delhaize GymweeksGymFlex doet dit jaar weer mee aan de Delhaize Gymweeks, een actie waarbij Delhaize wilt laten zien. Tussen 21 november en 11 december 2016 kunt u naar hartelust gaan winkelen, en zo onze club helpen aan gymnastiekmaterieel! Veel winkelplezier!

Op zoek naar het ideale kerstcadeau? Geef iemand een GymFlex-trui cadeau! Ideaal om te laten zien dat je erbij hoort, ideaal om in die koude wintermaanden aan te doen en thuis je mentaal op de trainingen voor te bereiden!

Onlangs werd beslist de kleuren van het logo van GymFlex aan te passen zoals hieronder. Ook de website is nu in die kleuren terug te vinden! Veel plezier! 

 

GymFlex zet sterk in op kwaliteit van in de kleutergroepen tot de volwassengroepen. Met die reden werkten de trainers vorig jaar een nieuw kleuterprogramma uit. Een belangrijk onderdeel daarvan is de halfjaarlijkse 'GymFlex GymTour voor kleuters'.

Dit jaar verkopen de leden van GymFlex wafels en truffels al in oktober! De opbrengst gaat integraal naar de aankoop van materieel voor onze gymnastiek- dans en cheergroepen! Je hebt tijd tot 30 oktober 2016 om ze te bestellen, op 19 november 2016 zijn ze af te halen! 

We danken jullie alvast voor jullie inzet!

Knappe reeksen tumbling, sterke jongens op paddestoelen, imposante torentjes van gymnasten & olijke cheerleaders! We zijn er weer bij op de Mechelse sportmarkt op 18 september. In de namiddag is het centrum van Mechelen autovrij en verpozen we zonder blozen op de Ijzerenleen. U komt toch ook even langs? 

We zijn er terug aan begonnen, de eerste week van het nieuwe seizoen is achter de rug. We hebben weer de smaak te pakken om er een jaar in te vliegen! Lees hier wat je kunt doen om jezelf, je zoon of dochter in te schrijven! Ook: betalingen & talententickets.

Ons demoteam reist dit jaar af voor hun tweejaarlijks uitje naar het Festival del Sole in Riccione (ITA)! Ze nemen er deel aan een internationaal turnfestival. Het is het grootste 'gymnastics for all' evenement in Zuid-Europa. Lees hieronder over hun fantastische avonturen!

Wij trekken de deur van seizoen 2015-2016 achter ons dicht. De recreatieve lessen voor het volgende seizoen hervatten vanaf 5 september 2016. Kijk naar het gedeelte aanbod om het uurrooster te raadplegen en je nu al in te schrijven! Prettige vakantie! 

Het seizoen 2015-2016 is net achter de rug en hier zijn we al met de planning voor het volgende seizoen. Het uurrooster voor seizoen 2016-2017 is klaar! Onze trainers zijn er klaar voor, hopelijk jullie ook!

Bekijk ons aanbod online

Voor u zelf op zoek moet naar de veranderingen, zetten we alle veranderingen hieronder graag op een rijtje.

De turners van GymFlex behaalden maar liefst 9 medailles op het groot Belgisch kampioenschap in Gent. Een unieke gebeurtenis in de recente geschiedenis van de club. 1400 gymnasten uit de twee hoogste niveau’s (A en B) streden er om de titels voor alle leeftijden in alle disciplines: toestelturnen meisjes, toestelturnen jongens, tumbling, acro, ritmiek, dubbele minitrampoline en trampoline. Het groots spektakel ging door in de Bloso topsporthal te Gent.

Tumbling PK 2017

GymFlex op Twitter