Home
 
Nieuws
Nieuws

Terugblik, met liefde!Onze cheerleaders kenden een schitterend seizoen: leuke stages & goede wedstrijden! Ze zijn erg tevreden en kijken alvast met vertrouwen uit naar volgend jaar.

Trainers gezocht!We hebben een bloeiende club met gemotiveerde trainers, wil jij deel uit maken van ons tainersteam? Het geeft tal van voordelen en mogelijkheden!

Ook dit jaar verkoopt onze club wafels om onze turners met nieuw materieel te plezieren! De bestelperiode start op 14 oktober en loopt tot zondag 25 november 2018! Daarna is het smullen...

GymFlex op wedstrijd!Het laatste grote wedstrijd weekend staat voor de deur: Belgische kampioenschappn voor de jongens & meisjes van toestelturnen in Izegem, veel succes!

Yarne kampioen!Afgelopen weekend vonden de Vlaamse kampioenschappen toestelturnen jongens plaats in Haacht. Yarne werd in zijn 1e jaar als A-turner kampioen. Andere GyFlex'ers behaalden knappe ereplaatsen!

Geen school, en GymFlex?In mei zijn er enkele nationaal bepaalde verlofdagen en brugdagen. Hoe zit het dan met de turnlessen in GymFlex?

Afgelopen weekend trokken onze tumblers naar het Vlaams kampioenschap in Ekeren. Maar liefst 5 titels en vele ereplaatsen brachten zij naar huis, prachtige resultaten!

Fototoestel pictogram.In de voorbije weken kregen we nog vele vragen of de groepsfoto's & de DVD van GyMania nog te bestellen viel. We organiseren een laatste ronde van bestellingen, wees er snel bij!

Foto's & filmpjes!De eerste wedstrijden zijn geturnd, onze acro-ploeg trok ondertussen al naar Oostende, De Panne, Bazel en Niel. Tijd om er wat beeldmateriaal bij te halen!

Logo GymFlex teamcupBegin mei organiseren wij het Vlaams kampioenschap C-niveau voor de disciplines tumbling, grote trampoline en dubbele minitrampoline. Daags nadien vindt de teamcup tumbling plaats. Een woordje uitleg!

Affiche GyMania kleinVoor onze turnshow GyMania krijgt elke groep krijgt de kans om eens met de professionele belichting hun nummertje te komen repeteren voor de echte show op 3&4 maart. Bekijk hieronder de planning!

Onze leden zetten hun beste beentje voor en droegen hun steentje bij aan het gymgala! Bekijk in dit artikel hun oefeningen!

Logo GymGala!De GymFed doet beroep op GymFlexers voor het jaarlijkse GymGala in de Lotto Arena: zowel onze gasten van buitengewoon sportief en onze topsport jongens & meisjes verzorgen een deel van de show!

Camera op GymFlex!Vorige week kwam GymFlex in het nieuws: onze nieuwe zaal in Busleyden Atheneum campus caputsteenstraat maakt deel uit van een groot project. We zijn fier er deel vanuit te maken!

Sterke gymnast in de ringen.Onze clubgenoot Bram Vanhoof trok met 3 collega's van andere clubs onder de naam 'Flanders united' naar de Christmas cup in Luxemburg. Hij turnde er een prachtige wedstrijd.

Tumbling PK 2017

GymFlex op Twitter