Home
 
Nieuws
Nieuws

Droevig nieuwsDeze week kregen we het nieuws dat het langst aangesloten lid van onze vereniging is gestorven. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden.

In onze club is heel wat kledij in omloop. Gebruik je sommige kledij niet meer? Zet het even op volgende facebookgroep.Kledij verkoop!

Lesroosters online!De planning van de trainingen van seizoen 2018-2019 is rond! Wat moet je doen om in te schrijven bij GymFlex? Lees het in dit artikel, prettige vakantie!

Onze cheerleaders zijn fantastisch! Heb je (terug) interesse voor cheerleaden? Hieronder vindt u alle informatie voor volgend seizoen. Ze hebben grote plannen!

Terugblik, met liefde!Onze cheerleaders kenden een schitterend seizoen: leuke stages & goede wedstrijden! Ze zijn erg tevreden en kijken alvast met vertrouwen uit naar volgend jaar.

Trainers gezocht!We hebben een bloeiende club met gemotiveerde trainers, wil jij deel uit maken van ons tainersteam? Het geeft tal van voordelen en mogelijkheden!

Het turnjaar loopt ten einde. De lessen gaan door tot en met zondag 24 juni, tenzij uw trainer het anders heeft gezegd.

Seizoensafsluiter!In Sint-Katelijne-Waver en Onze-Lieve-Vrouw-Waver sluiten alle leden het seizoen af met wat feestelijkheden: ijsjes, springkastelen en een terugkijk op het voorbij seizoen, schrijf hier in!

Geen training, thuis stretchen dan maar?Wegens onbeschikbaarheid van de sporthallen van de stad Mechelen op 18 juni, kunnen er geen turnlessen doorgaan in de sporthal IHAM en gymnopolis.

GymFlex op wedstrijd!Het laatste grote wedstrijd weekend staat voor de deur: Belgische kampioenschappn voor de jongens & meisjes van toestelturnen in Izegem, veel succes!

De oudste kleuters van Mechelen kunnen alvast eens gaan proberen bij hun groep van volgend jaar: de pupillen te Mechelen! Hier vind je alle informatie.

 

Yarne kampioen!Afgelopen weekend vonden de Vlaamse kampioenschappen toestelturnen jongens plaats in Haacht. Yarne werd in zijn 1e jaar als A-turner kampioen. Andere GyFlex'ers behaalden knappe ereplaatsen!

Geen school, en GymFlex?In mei zijn er enkele nationaal bepaalde verlofdagen en brugdagen. Hoe zit het dan met de turnlessen in GymFlex?

Afgelopen weekend trokken onze tumblers naar het Vlaams kampioenschap in Ekeren. Maar liefst 5 titels en vele ereplaatsen brachten zij naar huis, prachtige resultaten!

Fototoestel pictogram.In de voorbije weken kregen we nog vele vragen of de groepsfoto's & de DVD van GyMania nog te bestellen viel. We organiseren een laatste ronde van bestellingen, wees er snel bij!

Tumbling PK 2017

Gymflex op Twitter