Home
 
Nieuws
Nieuws

Een helpend handje?Voor het seizoen 2019-2020 zijn wij specifiek nog op zoek naar enkele lesgevers & verantwoordelijken! Bekjk hieronder wat het inhoudt en naar welke enthousiastelingen we op zoek zijn!

Informatie? Kom naar onze inschrijfdagen!Om te helpen met inschrijven en al je vragen te beantwoorden, organiseren we dit jaar 3 inschrijfmomenten. Lees hieronder wanneer je welkom bent!

Administratie bij GymFlexOm alle communicatie onderling te vergemakkelijken, overzicht te bieden en inschrijvingen vlot te laten verlopen, werken we vanaf nu met Twizzit. Een klein beetje uitleg!

Het turnjaar is ten einde, alle turnlessen van het afgelopen seizoen zijn achter de rug. Nu: vakantie. En bijna inschrijven voor volgend jaar!

Gymnopolis, omrijden!Vanaf maandag 23 juni is gymnopolis enkel te bereiken via de Lakenmakersstraat & Mechelsbroekstraat. Hou er rekening mee!

Kampioen!Op woensdag 23 april werd Hannelore verkozen als sportbelofte van het jaar 2019 van Mechelen. Ook andere kampioenen van GymFlex kregen de nodige eerbetuigingen.

Een jaar hebben we ernaar gewerkt, GyMania 2019. Enkele praktische richtlijnen volgen in het artikel!

Helpende handen maken licht werk!GyMania komt er snel aan! Deze organisatie lukt alleen maar dankzij vele vrijwillige medewerkers. In totaal meer dan 350 taken nemen ze voor hun rekening, kom jij ook helpen?

De kaartenverkoop van onze jaarlijkse turnshow 'GyMania' ging reeds van start, voor zaterdagavond zijn er geen kaarten meer. Bestel snel je kaarten voor de andere twee shows, info hieronder!

Geen trainingen tijdens vakantieTijdens officiële schoolvakantiedagen vinden er bij GymFlex geen trainingen plaats voor recreatieve groepen, competitiegroepen volgens eigen regime. Fijne kerstperiode en een schitterend nieuwjaar!

Wafeltjes, bedankt!Onze wafelactie was een gigantisch succes dankzij jullie allen! Van de opbrengst kunnen we heel wat materiaal  bestellen.

Parking niet beschikbaarVanaf vrijdag 21 december is de poort tussen de parking van De Nekkerhal en die van de gymnopolis gesloten. Toegang tot de Gymnopolis is mogelijk via de Mechelsbroekstraat.

Inschrijven volgend jaar, voorbereidingen!Enkele tips in verband met de inschrijvingen voor het seizoen 2019-2020: betalingen, administratieplatform & groepen. Be prepared!

Tumbling in Sint-Petersburg!Op 15 en 16 november 2018 kwamen Merel, Hannelore en Julie voor onze club in actie op de World Age Groep Competition Tumbling in Sint-Petersburg. Met prachtige resultaten!

Tumbling in Sint-Petersburg!GymFlex is trots dat er 3 gymnasten naar het wereldkampioenschappen voor jongeren trekken, onder begeleiding van onze eigen trainster Sanne. Een kort woordje van haar. 

Tumbling PK 2017

GymFlex op Twitter